четвер, 29 грудня 2016 11:55

Як збільшити простір малої кімнати
10

У невеликій квартирі можна вмістити всі речі, що і у великій. Просто варто підійти до цього завдання з фантазією. Кухонний органайзер, ліжко з вбудованими шухлядами та настінні полиці замість робочого столу - це ще далеко не весь список варіантів збільшення простору в кімнаті.

1. Підвісний столик

Автор: novate.ru
 

Підвісний столик замість тумбочки прекрасно підходить для малої кімнати. Він дозволить розмістити необхідні дрібниці і заощадити простір. Такий предмет меблів можна зробити своїми руками, заощадивши гроші.

2. Прихована книжкова шафа

Автор: novate.ru
 

Компактну шафу можна сховати за дверима. Там, зазвичай, стоять порожні стіни. Замість цього туди можна вмістити шафу або стелаж для дрібниць. Така ідея дозволить істотно заощадити простір невеликої кімнати і звільнить місце для необхідних речей.

3. Незвичайні обідні столи

Автор: novate.ru
 

Якщо розміри приміщення не дозволяють встановити класичний обідній стіл, стане в нагоді широкий стіл-полиця. Його можна повісити біля вікна на кухні або на вільній стіні вітальні.

4. Ліжко з висувними ящиками

Автор: novate.ru
 

Ліжко із вбудованими висувними ящиками і полицями, дозволить вмістити необхідні речі. Завдяки цьому непотрібно буде купувати додаткову шафу або тумбочки.

5. Зберігання речей у ванній

Автор: novate.ru
 

Дешева настільна підставка для вина стане в нагоді для зберігання пляшок з засобами для укладки і гелями для душу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 15 оригінальних ідей прикрашання новорічного столу

Це заощадити місце в шафці у ванній.

6. Органайзер для побутових приладів

Автор: novate.ru
 

У підставці для пляшок можна зберігати побутові прилади. Металеву підставку закріплюють на одній зі стін кухонної шафки. Там можна розмістити ганчірки, господарські рукавички і миючі засоби.

7. Кухонний органайзер

Автор: novate.ru
 

Зі старої жалюзійної двері вийде органайзер для зберігання каструль, сковорідок і кухонних дрібничок. Якщо пофарбуовати її в яскравий колір, то вона виглядатиме як оригінальний предмет декору.

8. Полиця над раковиною

Автор: novate.ru
 

Стіну над раковиною можна обладнати дерев'яною полицею з високими бортами. У ній зручно зберігати всіляких косметичні засоби.

9. Вбудовані полки для зберігання рушників

Автор: novate.ru
 

Не завжди можна у санвузлі вмістити великі шафи. Краще зробити вбудовані полиці, у яких можна зберігати багато речей і економити місце.

10. Відкриті полиці в кабінеті

Автор: novate.ru
 

Оригінальна система з'єднаних між собою полиць різного розміру стане прекрасною альтернативою звичному робочому столу, який займає багато місця. Ці оригінальні полиці стануть прикрасою порожньої стіни.

Зараз ви читаєте новину «Як збільшити простір малої кімнати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути