середа, 28 грудня 2016 12:23

15 оригінальних ідей прикрашання новорічного столу
15

На Новий рік потрібно прикрашати не тільки будинок та ялинку, а й новорічний стіл. Його можна зробити будь-якого стилю. Або яскравим із ароматними цитрусами, або весь у сріблястих тонах, або ж із шишок та ялинкових прикрас. Тут справа смаку.

1. Декор на підносі

Автор: novate.ru
 

Улюблений піднос може стати основою для декоративної композиції. Її можна робити зі свічок, пляшок або новорічних іграшок. Вибирати можна будь-що. Що вам підкаже фантазія. Але не забувайте, щоб у композиції був один стиль.

2. Декор з цитрусових

Автор: novate.ru
 

Мандарини є символом Нового року. Їх можна не тільки їсти, а й прикрашати ствіл. Вони яскравим виглядом та цитрусовим смаком створять святковий настрій. Особливо виграшно цитрусові виглядатимуть на тлі хвойних гілок.

3. Стильний монохром

Автор: novate.ru
 

Традиційні яскраві кольори новорічних свят з часом трохи набридають. Тоді спробуйте оформити стіл в спокійнішій кольоровій гамі. Основним відтінком може стати сріблястий.

4. Зимовий гербарій із сухих гілок

Автор: novate.ru
 

Зимові композиції доречно складати із засушених рослин або гілок. Велика гілка є основою у декорі. Щоб композиціє не виглядала гнітюче, висушені рослини краще поєднувати зі свіжими.

5. Свічки в келихах

Автор: novate.ru
 

Новорічне застілля при свічках - відмінний варіант для вечері у вузькому колі. Налийте у великі скляні келихи воду і опустіть туди свічку-таблетку. Пполум'я, відбиваючись в склі, буде світити яскравіше.

6. Кульки над новорічним столом

Автор: novate.ru
 

Новорічні кульки можуть стати повітряними. Так можна прикрасити кімнату, якщо над столом є люстра або стельові балки,щоб закріпити кульки. Створіть з кульок цілу хмару, а не вішайте їх окремо на відстані один від одного.

7. Ефектний декор стільців

Автор: novate.ru
 

Стільці можна прикрасити хоча б кількома яскравими стрічками і новорічними кулями. Більш святковий вигляд стільців матимуть із текстильними чохли. Можна придбати готові чохли або зробити їх самостійно - це займе трохи часу навіть у новачка в шиття.

8. Декор святкового столу за допомогою пляшок

Автор: novate.ru
 

Без напоїв в скляних пляшках не обходиться жоден новорічний стіл. На відміну від інших прикрас, вони не займають додаткове місце на столі. Декорувати можна і закриті пляшки, знявши з них етикетки. Наприклад, пофарбувати в яскравий колір або обклеїти паєтками.

9. Одяг для столових приборів

Автор: novate.ru
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 нестандартних новорічних ялинок

Столові прибори загортають у серветки мало не на кожне свято. На Новий рік так хочеться чогось нового. На них можна одягнути маленькі в'язані шкарпетки. Вони є у дитячому магазині. Вибирати їх краще яскравиї відтінків або із новорічними зображеннями.

10. Яблука на снігу

Автор: novate.ru
 

Червоні яблука можуть стати незвичайними підсвічниками, виготовлення яких займе кілька хвилин. Виріжте в середині фруктів отвір, діаметр якого відповідає розміру новорічних свічок. До речі, в якості свічників можна використовувати не тільки яблука, але і інші зимові плоди - наприклад, маленькі гарбуза. А з яблук і хвойних гілок можна створити декор новорічного столу у вигляді букетів.

11. Нове життя звичних квітів

Автор: novate.ru
 

Живі рослини ніколи не виходять з моди.

Як декор новорічного столу можуть бути кімнатні рослини, які за формою нагадують деревце. Стіл прикрасить і букет у вазі. Щоб він мав новорічний вигляд, поставте вазу в скляну ємність, заповнену кулями.

12. Стриманий новорічний букет з хвої

Автор: novate.ru
 

Достатньо мати в будинку однієї ялинки. А на новорічний стіл варто поставити вази із хвойними букетами. Додаткові прикраси там не потрібні.

13. Фруктова ваза

Автор: novate.ru
 

Свіжий і апетитний декор новорічного столу. У вазу необов'язково ставити тільки квіти. Її можна заповнити яскравими фруктами. Тоді оригінальний декор відразу привертатиме до себе увагу на новорічному столі.

14. З ялинки - на стіл

Автор: novate.ru
 

За лічені хвилини можна зробити декоративну композицію з новорічних кульок і соснових шишок. Просто наповніть ними красиву миску. Поєднання рівних блискучих і грубих шорстких деталей виглядає дуже оригінально.

15. Великі серветки замість скатертини

Автор: novate.ru
 

Нестандартно буде виглядати новорічний стіл, якщо замість скатертини на нього постелити великі серветки. Такий варіант декору ідеально підходить для столів з натурального дерева або каменю.

Зараз ви читаєте новину «15 оригінальних ідей прикрашання новорічного столу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути