середа, 25 січня 2017 12:56

Жінка дізналася про вагітність на 8-му місяці

Жінка дізналася про вагітність на 8-му місяці
Фото: Ivona - bigmir)net

Про свою вагітність 23-річна Марія дізналася на восьмому місяці. Вона навіть не підозрювала про свій стан. У жінки був порушений менструальний цикл.

Про це розповідає сайт life.ru.

У 15 років у неї діагностували "полікістоз яєчників". Щоб завагітніти, Марії потрібно було б пройти серйозне лікування.

"Кілька разів на рік я в обов'язковому порядку відвідую гінеколога. Лікар регулярно нагадувала мені про необхідність знайти чоловіка і спробувати завагітніти, адже з кожним роком мої шанси народити ближчі до нуля. В черговий раз я прийшла до свого лікаря не зовсім вчасно. Десь за рік до цього у мене були підозри на кісту в матці. Я дуже боялася поганих результатів обстеження і від страху не ходила до гінеколога. І ось зважилася. Лікар відправила мене здати аналізи і зробити УЗД", - згадує Маша.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продукти, які полегшують менструальний біль

Коли дівчина повернулася до лікаря з результатом, вона повідомила: "У тебе 34-й тиждень вагітності! Пощастило тобі! Мабуть, статевий контакт був якраз після твоїх єдиних місячних в цьому році, коли була овуляція", - сказала лікар.

Майбутня мати рада, що дізналася пізно про вагітність. На ранніх термінах дівчина зізнається, що могла б зійти з розуму від страху того, що втратить малюка.

"Зараз я готуюся до народження дитини. Паралельно закінчую університет (малюк народиться посередині навчального року). Ситуація дуже складна, як, втім, і саме життя, але я сподіваюся, у нас все складеться добре. Кажуть, чудес не буває, але хіба те, що зі мною сталося, це не диво?", - ділиться емоціями жінка.

Зараз ви читаєте новину «Жінка дізналася про вагітність на 8-му місяці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути