пʼятниця, 15 липня 2016 11:31

Принц Гаррі здав тест на ВІЛ у прямому ефірі

Принц Гаррі здав тест на ВІЛ у прямому ефірі
Фото: dailymail.co.uk

31-річний британський принц Гаррі пройшов тест на ВІЛ у прямому ефірі за 1 хвилину. Він зробив це в лондонській клініці Guy's and St. Thomas Hospital, яка спеціалізується на лікуванні саме ВІЛ. Трансляцію можна було побачити в Facebook королівської сім'ї. Принц виявився здоровим.

"Неважливо, з якої ти групи ризику. До тих пір, поки люди не стануть регулярно стежити за здоров'ям і проходити перевірки, боячись результатів, хвороба буде забирати життя ", - переконаний принц. - сказав Гаррі. - Незалежно від того, ви чоловік або жінка, гомо- чи гетеросексуал, чорний, білий і який завгодно - хоч рудий - чому б вам не прийти і не здати аналізи?"

Він сподівається, що його приклад підштовхне людей також пройти тест.

Читайте також: Склянка води вгамовує печію

У клініці лікарі кажуть, що ВІЛ-інфекція не є вироком. З нею люди можуть вести нормальне сексуальне життя і прожити довге життя. Головне, щоб хворий про неї знав. Чим раніше людина дізнається про свій статус, тим ефективніше буде лікування. Близько 17% ВІЛ-інфікованих не знають про свій статус, що сприяє поширенню захворювання.

"Це переломний момент в боротьбі з ВІЛ", - прокоментував ролик глава Terrence Higgins Trust, благодійної компанії з питань ВІЛ та СНІДу".

Зараз ви читаєте новину «Принц Гаррі здав тест на ВІЛ у прямому ефірі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути