вівторок, 17 травня 2016 15:34

Потенція: що її пригнічує та поліпшує

Потенція: що її пригнічує та поліпшує
фото: kakbik.ru

"У будь-якого чоловіка іноді "не виходить": втомився, понервувався, - каже лікар-уролог Володимир Назаренко, 42 роки. – Б'є по психіці війна, фінансові проблеми, якщо постійно про це думати, то хіба до сексу? Буває жінка сварить чоловіка і йому вже не хочеться."

Що пригнічує чоловічий статевий гормон – тестостерон?

Зайва вага та переїдання. Через жир він перероджується в жіночий – естроген. В чоловіків обвисає живіт, округлюються стегна та груди.

Малорухливий спосіб життя викликає застій сечостатевих органах.

"Біг підтюпцем, піднімання сходами, плавання, контрастний душ - відмінна профілактика, що поліпшує кровообіг у статевих органах."

Існують і спеціальні вправи – поперемінного напруження та розслаблення м'язів промежини. Робіть їх увесь день і увечері побачите результат. Добре розвиває ці м'язи їзда на велосипеді.

Здорове харчування впливає на якість і кількість сексу. Горіхи та гарбузове насіння з медом – чудовий засіб зміцнення потенції. Не уникайте спецій: імбир, перець чилі, хмелі-сунелі.

Відмова від шкідливих звичок. "Цигарки та спиртне – це гидота, - наголошує Володимир Назаренко. – Куріння звужує судини і порушує кровообіг, тоді статевий член недостатньо наповнюється кров'ю. Накопичення нікотину перешкоджає дозріванню сперматозоїдів. Алкоголь скорочує вироблення статевих гормонів, тормозить їх надходження в кров і статевий орган не може повноцінно збільшитися. Наркотичні речовини взагалі призводять до генних мутацій."

Читайте також: "Кидати курити треба різко" - вчені

Зараз ви читаєте новину «Потенція: що її пригнічує та поліпшує». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути