середа, 02 листопада 2016 01:20

ТОП-7 рецептів щасливого шлюбу, які не працюють

ТОП-7 рецептів щасливого шлюбу, які не працюють

Поради прабабусь для щасливого сімейного шлюбу більше не працюють. Аби не зруйнувати сім'ю, headinsider радить скористатися новими порадами.

Для чоловіка завжди потрібно бути красунею

Бути красунею — чудово, якщо нею пощастило народитися. А якщо ні, то заробите собі невроз у гонитві за красою. Не варто прокидатися раніше за чоловіка, аби зробити макіяж і зачіску.

Прасувати сорочки — твій обов'язок

Неможливо бути щасливою в шлюбі, якщо твоя роль — це роль безкоштовної прислуги. Сучасне життя не передбачає поділу обов'язків на жіночі і чоловічі, тому що важка фізична праця в побуті більше не використовується.

Хвора ти нікому не потрібна

Невідомо, навіщо деякі матері вкладають в голови донькам таку думку, тому що ось це дійсно страшно. Уяви собі життя, в якому ти повинна приховувати від самої близької людини своє погане самопочуття. Уяви, що тобі поставили серйозний діагноз, і ти навіть не можеш поділитися з чоловіком своїми страхами та переживаннями.

Не можна відмовляти чоловікові в сексі

Звучить так,що секс потрібен лише чоловікові. Ти не можеш хотіти сексу, ти не можеш його "взяти". Ти можеш тільки "дати" — ну або не дати, відмовити. Але відмовляти недобре. Чоловік образиться, йому ж треба. А тобі — не треба. Природно, з такими установками в голові важкувато отримувати від сексу задоволення. А щасливий шлюб без хорошого сексу неможливий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щасливе дитинство допомагає створити міцну сім'ю

Подаруй йому малюка

Важливо розуміти, що дитина — це не подарунок. Це спільний проект. А "дарувати" чоловікові потрібно що-небудь інше.

Не смій напиватися при чоловікові

Перекладаємо: "Не смій напиватися взагалі ніколи". Ви з чоловіком живете разом і відпочиваєте разом. І напиватися можуть тільки дружини чоловіків, які їздять у відрядження. Для інших - тверезий спосіб життя.

Створи в будинку атмосферу затишку

Мабуть, що твоє завдання — створити будинок, в який хочеться повертатися. .Але ти не можеш забезпечити атмосферу самостійно — тому, що вас в будинку двоє. Дві атмосфери — твоя і його. І, скільки ти свою не створюй, якщо твій чоловік над цим не працює — нічого не вийде. Тому системний баг потрібно видалити: не ти, а ви обидва повинні створювати приємну домашню атмосферу. Інакше це не працює.

У наших жінок є три сексуальних розлади: педофілія, зоофілія, мазохізм. По-перше, вони беруть чоловіка не в чоловіки, а на виховання. По-друге, живуть з алкоголіками. А що таке алкоголік? Це тварина. І по-третє - страждають мазохізмом: люблять, коли над ними знущаються.

Зараз ви читаєте новину «ТОП-7 рецептів щасливого шлюбу, які не працюють». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути