середа, 02 листопада 2016 00:48

Щасливе дитинство допомагає створити міцну сім'ю

Щасливе дитинство допомагає створити міцну сім'ю

Американські вчені з Каліфорнійського університету заявили, що щасливе дитинство допомагає чоловікові створити міцну сім'ю. Експерти проводили соціологічне дослідження протягом останніх 70 років, повідомляє vladtime.ru.

Фахівці вивчали чоловічу поведінку у власній сім'ї. Пізніше вчені намагалися з'ясувати, як пройшло їхнє дитинство. Експерти повідомили, що 80% респондентів отримали в юності гарне виховання, їхні батьки багато часу проводили з ними, що допомогло їм створити благополучну сім'ю. Друга група опитаних повідомила, що у них є проблеми у родині: їхні діти не слухаються, дружина часто влаштовує скандали і так далі. При цьому респонденти заявили, що в юності росли не в самій благополучній родині.", - пише видання.

Читайте також: У жінок три сексуальних розлади — психолог

Виявилося, що дитячий досвід впливає на чоловіків до самої старості. У респондентів, які виховувалися у сім'ях, переважно склався більш міцний сімейний союз, ніж у добровольців з важким дитинством.

Тайванські психологи дослідили взаємозв'язок між групою крові людини і особливостями її характеру. А на конгресі Канадського медичного суспільства в Торонто розповіли про найвдаліше поєднання груп крові подружжя.

Зараз ви читаєте новину «Щасливе дитинство допомагає створити міцну сім'ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути