середа, 02 листопада 2016 00:02

У жінок три сексуальних розлади — психолог

У жінок три сексуальних розлади — психолог

"У наших жінок є три сексуальних розлади: педофілія, зоофілія, мазохізм. По-перше, вони беруть чоловіка не в чоловіки, а на виховання. По-друге, живуть з алкоголіками. А що таке алкоголік? Це тварина. І по-третє - страждають мазохізмом: люблять, коли над ними знущаються", - каже відомий психолог, психотерапевт з 40-річним стажем, кандидат медичних наук і автор 30 книг, присвячених практичній психології, Михайло Литвак.

Ділиться секретами щасливого сімейного життя і як уникнути розлучень, пише mors.in.ua.

"Не зраджують фізично здоровим, духовно розвиненим і матеріально незалежним жінкам. Сам досліджував, і знаю, що щасливі пари існують, проте рідко зустрічаються. На 11 тис. сімей знайшлися 3 щасливі. Але що найголовніше - тільки щасливі сім'ї - нормальні. Решта - це патологія, співжиття двох нещасних людей. Люди розлучаються, бо погано виховані. Їх не навчили думати, не навчили вибирати чоловіка або дружину. Ми проводили опитування - яке з пояснень в любові сподобається більше. Запропоновані були такі варіанти: "Я без тебе жити не можу", "Я тебе ніколи не скривджу", "Давай разом тягнути лямку життя". Так ось, 75% жінок вибрали освідчення "Я без тебе жити не можу". Невже не чути, що це освідчення є характерним для чоловіка-дитини або алкоголіка? А ось справжнє освідчення в коханні "Давай разом тягнути лямку життя" нікому не сподобалося", - каже експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4 поради, як спокусити чоловіка по-французьки

Радить подружжям, якщо помилилися у виборі - краще шукати іншу пару і не мучити одне одного.

Учені довели, що кохання з першого погляду дійсно існує. Після численних досліджень цієї теми, пояснили, як саме і чому відбувається цей процес.

Зараз ви читаєте новину «У жінок три сексуальних розлади — психолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути