вівторок, 15 листопада 2011 14:18

Чому кумам не можна займатися сексом

Чому кумам не можна займатися сексом

"Я полюбила хлопця, з яким торік восени хрестили мою племінницю, — розповідає в листі львів'янка 22-річна Наталя. — І він мене кохає. Почали зустрічатися, бо підходимо одне одному. Ще жодного разу не сварилися. Але наші батьки не дозволяють нам бачитися. Кажуть, кумам не можна зустрічатися і женитися".

Біоенергетик Лілія Хасапєтова розглядає фото Наталі та її хлопця Юрія. Пара обіймається, дівчина тримає в руках букет ромашок.

"Можна чи не можна одружуватися кумам уже не перший рік сперечаються священики, гадалки, біоенергетики, - каже Лілія Ернестівна. – Я кажу ні стосункам між хресними батьками. Куми не можуть одружуватися одне з одним, бо вони під час хрестин зрікаються одне одного. Але в цьому питанні святі отці не одностайні. Одні називають це гріхом. Інші кажуть, що Священний синод 1837 року скасував цю норму як сумнівну".

Є повір'я: якщо куми поберуться, то хрещеники не зможуть знайти собі пари, можуть усе життя почуватися самотніми, будуть схильні до нервових зривів. Та й сам шлюб між кумами більш за все триватиме недовго.

"До мене приходили куми, цікавилися, чи можна вибрати дитині нових хресних батьків. Перехрещувати дитину не можна. Згадайте слова з молитви "Вірую": "Визнаю одне хрещення на відпущення гріхів. Якщо ви похрестили дитину, слідкуйте, аби між вашими кумами не було зв'язку.

Романтичні стосунки, які не закінчаться шлюбом, ніякої загрози не несуть. Секс між кумами – неприпустимий".

Зараз ви читаєте новину «Чому кумам не можна займатися сексом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути