Ексклюзиви
четвер, 27 жовтня 2011 10:26

Спогади про перший секс повертають у сім'ю пристрасть

Спогади про перший секс повертають у сім'ю пристрасть

Повернути у сім'юпристрасть і пережити нові емоції допоможуть спогади про першу пристрасну ніч. Такої думки столичний сексопатолог Артем Данилюк.

"Рано чи пізно усі пари починають втрачати інтерес один до одного. Зникає пристрасть, кудись дівається бажання бачити один одного щодня, кохатися у різних позах на кухні, у вітальні, у ванній, на балконі. Щоб повернути у сім'ю пристрасть і гармонію, подружнім парам треба частіше згадувати їхній перший секс. Це у багатьох викликає і сміх, і сльози, і сором'язливість. У декого чоловік або дружина були першими партнерами. У когось секс був випадковим — можливо, у гостях, або в громадському туалеті, або у парку опівночі. Коли люди згадують про це, то неодмінно хочуть повторити цю мить".

Сексолог рекомендує не стримувати свої бажання, йти на відважні вчинки, реалізовувати свої мрії.

"Секс для багатьох пар з досвідом стає рутинним. Хочете здивувати партнера, купіть нову білизну. Прозорий бюстгалтер або еротичні бікіні ще нікого не залишали байдужим. Робити інтимну зачіску я б не радив. Партнер може розгубитися. Одягніть халатик, а під ним лишіться голенькою. Впевнений, що від несподіванки у нього перехопить дух".

Запросіть чоловіка у секс-шоп.

"Продукція з секс-шопу допомагає повернути пристрасть у стосунки. Чоловік після такого магазину точно повернеться додому "заведеним". Боюсь, що роздягати вас почне ще у ліфті або на сходинках".

Частіше влаштовуйте прогулянки у парку. Ходіть до кінотеатрів, у басейн і більярд.

"Після відпочинку у чоловіка буде більше наснаги і сили зайнятися сексом. Підвищуйте потенцію коханого за допомогою вечері. Віддавайте перевагу салатам з селери і петрушки, стравам з морепродуктів".

Зараз ви читаєте новину «Спогади про перший секс повертають у сім'ю пристрасть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути