неділя, 13 листопада 2011 12:37

Чоловік напрокат заробляє тисячу гривень за день

Чоловік напрокат заробляє тисячу гривень за день

Киянин Андрій у 2004 році закінчив університет. Два роки працює у фірмі "Чоловік напрокат". Одружений. Має двох дітей.

Офіс фірми знаходиться на столичній Троєщині. Його працівники надають послуги з ремонту та прибирання квартири. Восьмеро чоловіків працюють "напрокат". Ходять на побачення з клієнтками, вдають їхніх суджених при батьках, супроводжують заможних дам на бали, вечірки та ділові зустрічі. Погоджується розповісти 10 найцікавіших особливостей та історій з його роботи.

1. У нас більшість з акторською кар'єрою. Є один хлопець з КПІ. Його часто замовляють старші дамочки, бо молодий, світловолосий, має голубі очі. Але дуже високий і худий. Має дитяче обличчя. Ми його прозвали Кіндером.

2. У фірмі працюю за контрактом. Усе зароблене ділимо навпіл. Поза фірмою за контрактом працювати не маю права. Усі корпоративні телефони можуть прослуховувати.

3. Каблучку не ношу. Це теж заборонено контрактом. Дружині кажу, що у мене палець від неї набрякає. Коли вона дуже ображається, одягаю, але перед роботою ховаю у кишеню.

4. Для роботи важливо володіти іноземними мовами. Знаю англійську, трохи розумію німецьку і французьку. Найчастіше доводиться російською говорити.

5. Майже кожна друга після побачення хоче затягнути до себе додому. Усім самотнім жінкам потрібен секс, багато сексу. Іноді мені їх аж шкода. Можу поцілувати на прощання, бо вважаю, що так не зраджую дружині. Інтим у нас в конторі заборонений.

6. Раз замовила на півдня одна багата холостячка. Приїжджаємо у Конча-Заспу до неї на дачу, а там мій друг Діма з дружиною. Сім років тому у мене на весіллі гуляли. Виду не подали, що ми знайомі. Коли вийшли на перекур, Діма тільки спитав, я зраджую дружині, чи ми вже розлучилися. Я перевів тему.

7. Часто замовляють, щоб з квітами під офіс прийшов. Одна година роботи — 100 гривень. Якщо доводиться грати закоханих з поцілунками та обіймами — 200 гривень.

8. На роботу попав через оголошення в газеті. Пройшов кастинг. Зараз нас працює восьмеро. Усі різні, бо в жінок смаки різні. Старші хочуть молоденьких. Юні — старших, пузатих і лисуватих, щоб були схожі на папіків.

9. Маю чотири дорогі костюми, десять сорочок і п'ять пар джинсів. Користуюся тільки дорогими парфумами. Купив дорогий годинник за дві тисячі євро. Знайомий ювелір подивився, каже, що це підробка, але виглядає дорого — на тисяч 20.

10. Торік з дружиною мало не розвелися. З 31 грудня по 2 січня я дома не з'являвся. За три дні заробив тисячу доларів. Коли з клієнткою, з дружиною не говорю, щоб нічого не запідозрила. Вона думає, що я працюю топ-менеджером. Деякі клієнтки замовляють раз у тиждень. Якщо добре старатися, за день можна мати по 3-4 замовлення і заробити тисячу гривень.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік напрокат заробляє тисячу гривень за день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути