субота, 09 квітня 2016 17:27

Як відновити довіру у стосунках

Як відновити довіру у стосунках

Довіра, поряд із любов'ю та взаєморозумінням,– це невід'ємна частина стосунків. Якщо вона втрачається — стосункам часто приходить кінець. Аби цього не відбулося — вчіться довіряти одне одному і не втрачайте цю здатність. Так зможете збудувати справді міцний союз.

Про те, що допоможе відновити довіру у стосунках, пише ogo.ua

Вміння слухати. Коли ви побачите, як відкривається вам близька людина, стане легше відкрити і своє серце. Часто ми перебиваємо, намагаємося розповісти про свої проблеми. І не чуємо того, кого любимо. Дивуємося потім, чому нам більше нічого не розповідають.

Довіряйте собі. Ви чесні самі з собою? Можете просто взяти і послухати свій внутрішній голос? Спробуйте для початку вести щоденник, чисто для себе. Подивіться, що твориться у вашій голові.

Кажіть про свої потреби. Говоріть про все, чого хочете, не соромтеся, адже ви - пара. Жоден із вас не повинен інтуїтивно здогадуватися чого хоче інший.

Виявляйте інтерес до своєї половинки. Як же мені набрид твій футбол! Коли ж ти перестанеш постійно проводити час зі своїми друзями? Чому ти постійно така зла і весь час дістаєш мене? Досить вічно дивитися свої безглузді серіали! Напевно, багатьом ця ситуація знайома. Тут на першому місці лише власні інтереси, тобто немає ніякого бажання розуміти близьку людину. Замість того, щоб дорікати одне одному — обговоріть, що сталося у кожного із вас за день.

Дякуйте і не втомлюйтеся один одного хвалити. Ваша жінка помила посуд? Просто зробила вам каву або вичистила всю квартиру до блиску? Подякуйте, помилуйтеся нею. А ваш чоловік забрав дітей зі школи, прибив поличку в кімнаті або просто виніс сміття? Скажіть щире "дякую" йому. Похваліть від душі, бо він у вас такий молодець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обійми 2 хвилини в день врятують шлюб

Зараз ви читаєте новину «Як відновити довіру у стосунках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути