неділя, 13 листопада 2016 15:08

5 конфліктів, які виникають найчастіше

5 конфліктів, які виникають найчастіше

Американський сімейний психолог Джейн Грір стверджує, що сварки і з'ясування стосунків – це не завжди погано. Важливо тільки говорити про те, що тебе не влаштовує, а не просто кричати одне на одного. Якщо партнери не будуть обговорювати все, що їх не влаштовує, вони почнуть придушувати в собі злість і образу і ніколи не будуть щасливі.

Фінанси. Що для однієї людини здається річчю першої необхідності, для другого може виглядати як марнотратство. Поговоріть про те, скільки грошей можете і будете витрачати на різні речі, без чого обійтися не можете, а на чому можна заощадити. Важливо, щоб у пари сформувалося однакове розуміння того, як розпоряджатися грошима із сімейного бюджету, пише "Единственная".

Секс. Якщо сексуальне бажання у партнерів виникає з різною частотою, необхідно відверто про це поговорити і домовитися про ту регулярність, яка влаштує обох.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перерва у стосунках: плюси та мінуси

Гнів. Після розмови на підвищених тонах важливо проаналізувати, що конкретно вас так розлютило. Коли знову будете відчувати прилив злості, робіть паузу в розмові, заспокоюйтесь і продовжуйте обговорення без емоцій, які можуть поранити близьку людину.

Батьки. Часто трапляється так, що свекруха дзвонить чоловікові кожні два дні і радить йому, як вчинити в тій чи іншій ситуації. Такі поради нерідко злять дружину. Або навпаки, теща приїжджає погостювати на день, а залишається на три тижні, що бентежить зятя і змушує його почуватися некомфортно. Поговоріть про межі допустимого втручання ваших батьків, але ні в якому разі не намагайтеся показати свою зневагу.

Домашні обов'язки. Прибирання, прання і миття посуду можуть здаватися дрібницями, але побут вбиває почуття. Тому чітко розподіліть, або хто чим буде займатися, або по яких днях кожен з вас буде робити роботу по дому.

Любов - це активна зацікавленість в житті і розвитку об'єкта любові. Ось всі кажуть: нема кого любити. А чи вмієте ви любити? У нас шлюби по суті справи присоска: "Я без тебе жити не можу", каже психолог.

Зараз ви читаєте новину «5 конфліктів, які виникають найчастіше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути