середа, 09 листопада 2016 22:25

Перерва у стосунках: плюси та мінуси

Перерва у стосунках: плюси та мінуси

Багато пар в період тривалих стосунків беруть "тайм-аут", щоб трохи відпочити один від одного. У цьому немає нічого дивного або незвичайного. Це ще не говорить про те, що любов пройшла і стосункам настав кінець, пише "Країна здоров'я".

Фахівці впевнені, що перерви для міцного шлюбу не страшні. Мова не йде про місяці, досить тиждень або два пожити окремо для того, щоб встигнути занудьгувати за партнером і хотіти повернутися назад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Немає чоловіків і жінок, є брюконосії і носії спідниць - психолог

У той же час, для подружжя з менш зрілими стосунками, подібне рішення може стати фатальним.

"Деякі люди вимагають від своїх шлюбів занадто багато.. Вони не здатні досягти гармонії у стосунках, тому що багато очікують, і при цьому мало дають ", - вважає автор дослідження, доктор Джеймс Макналті, професор психології в університеті штату Флорида (США).

На його думку, перерви у стосунках малоефективні в тому випадку, коли між подружжям виникла непряма ворожість - недомовленість, затаєна образа. Тоді розлука тільки погіршить ситуацію і людина лише переконається в тому, що її образи небезпідставні.

Аби шлюб був щасливим, у ньому не повинно бути недомовленостей. Усі проблемні питання потрібно обговорювати. Є 5 запитань, які врятують ваші стосунки.

Зараз ви читаєте новину «Перерва у стосунках: плюси та мінуси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути