понеділок, 02 березня 2015 05:15

Сардини переминають зі смаженою цибулею

Швидкий паштет для бутербродів із сардини 19-річний студент Андрій Коберник із Житомира готує у столичному гуртожитку.

— Нарізав дрібненько цибулину чи й дві-три. Що її більше, то більше вийде паштету. Доки смажиться на олії, відкриваю баночку сардин. Переминаю вилкою разом із кістками. В ту кашу вкидаю просмажену цибулю й перець. Ті­льки треба, щоб цибуля схолола. Тоді може в холодильнику днів зо три стояти. Але не стоїть, бо з'їдаю.

Паштет намащують на чорний хліб. Можна класти як начинку в несолодкі пироги із прісного чи дріжджового тіста.

Зараз ви читаєте новину «Сардини переминають зі смаженою цибулею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути