четвер, 31 липня 2014 10:00

Кріштіану Роналду збирається випустити серію чоловічого взуття
8

Знаменитий португальський футболіст Кріштіану Роналду дебютує в якості дизайнера взуття.

Про свій новий досвід 29-річний футболіст повідомив на своїй сторінці в Facebook. Португалець анонсував запуск лінії взуття під назвою CR7 Footwear.

Роналду планує випустити перші моделі вже в лютому 2015 року. Цікаво, що своє взуття футболіст планує виробляти на Батьківщині - в Португалії. Таким чином, Кріштіану збирається долучитися до розвитку легкої індустрії в країні.

Футболіст впевнений, що Португалія для багатьох асоціюється з високою якістю вироблених там продуктів. Враховуючи те, що для виробництва взуття CR7 будуть використовуватися виключно високоякісні матеріали і шкіра, то Кріштіану не дарма декларує свій новий бренд як синонім якості, комфорту і витонченості.

Імовірно, що взуття лінії CR7 припаде до смаку любителям стилю casual. Однак варто враховувати тягу футболіста до позерства - на всіх моделях буде красуватися ім'я Кріштіану Роналду. Тиснення будуть і на шкірі, і на металевій пластині на підборах. Вартість виробів CR7 поки невідома.

Цікаво, що раніше, 7 липня, футболіст також анонсував у Facebook власну лінію сорочок. Схоже, Кріштіану серйозно взявся за розвиток свого бренду.

Нагадаємо, що Роналду вже пробував себе в дизайні. Футболіст в 2013 році випустив лінію чоловічої спідньої білизни CR7 Underwear спільно з нью-йоркським дизайнером Річардом Чаї, а також брав участь у розробці спортивних новинок Nike.

Зараз ви читаєте новину «Кріштіану Роналду збирається випустити серію чоловічого взуття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути