понеділок, 08 лютого 2016 20:29

Енді Уорхол і його муза стали натхненням для нової колекції OMELYA
22

Фото: Konstantin Chernichkin / Mercedes-Benz Kiev Fashion Days

Вже який сезон дизайнер Костянтин Омеля дивує і надихає модних гостей MBKFD. Показ осінь-зима 16-17 не став винятком і продовжив тему вечірок, яка простежувалася в образах попередніх колекцій.

Епоха диско і атмосфера нью-йоркського клубу Studio 54, в якому відпочивали Енді Уорхол, Діана фон Фюрстенберг і Лайза Міннеллі, простежувалися у всіх луках. А головним натхненням для Омелі стала Еді Седжвік - американська актриса і муза Енді Уорхола.

Моделі дефілювали в шкіряних штанях, сукнях і костюмах зі страусиним пір'ям і в капронових гольфах. Зухвалості показу додав і знаменитий макіяж Седжвік з акцентом на очі.

Під час фінального дефіле одна модель не змогла втриматися на високих підборах і впала просто на подіумі. Але дівчина не розгубилася, зняла взуття і продовжила шоу. У свою чергу гості показу підтримали її гучними оплесками та підбадьорюючими вигуками.

Зараз ви читаєте новину «Енді Уорхол і його муза стали натхненням для нової колекції OMELYA». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути