середа, 29 грудня 2010 19:22

Тігіпка і Табачника можуть поміняти місцями

 

Віктор НЕБОЖЕНКО, 57 років, політолог

- Бійки в парламенті, безумовно, будуть. Битих депутатів буде менше, ніж 2010 року, але наслідки будуть серйозніші. Можуть когось підрізати. Новинкою у Верховній Раді можуть стати арешти нардепів одразу після позбавлення їх недоторканності. Це обов'язково покажуть по телевізору. З'явиться нове для України шоу.

Верховна Рада прийме Житловий кодекс, щоб очистити "сталінки" у великих містах від пенсіонерів та бідних. З'явиться новий орган - житлова інспекція. Вона відбиратиме квартири в тих, хто не зможуть їх утримувати. Зміниться форма обслуговування: жеки поміняють на об'єднання співвласників багатоквартирних будинків. Тарифи при цьому зростуть на 30 відсотків.

Трудовий кодекс узаконить 10-годинний робочий день і погодинну оплату.

Віктор Янукович із Дмитром Медведєвим зустрінуться разів із 16. Вони потребують один одного. Бо Росія зараз у такому ж тяжкому становищі, як і Україна.

Можуть бути нові "харківські угоди" - передадуть Росії певні об'єкти газової промисловості, газотранспортну магістраль, родовища на південному березі Криму.

Верховна Рада може прийняти закон про самоліквідацію й оголосити парламентські вибори десь посеред літа.

Якщо Азарову вдасться реконструювати в березні 9 мільярдів доларів боргу України, то він залишиться на чолі уряду ще на рік. Якщо - ні, то його знімуть. Очолить Кабмін нова людина, а не з нинішніх віце-прем'єрів.

Тігіпка і Табачника можуть поміняти місцями. А найбільш занедбане міністерство - оборони напевне отримає нового керівника. Там потрібні якщо не реформи, то людина, яка змогла б відстояти більш-менш повноцінний бюджет Збройних сил. Бо зараз міліція у нас сильніша за армію.

Щоб ув'язнити Тимошенко, потрібен український Вишинський або Берія, сильні слідчі і сильний суддя, який наважився б винести відповідний вирок. Не думаю, що зараз такі знайдуться.

Буде кілька майданів. Через стрімке підвищення цін і знецінення гривні десь до 12 за долар - люди точно протестуватимуть. Але їх жорстоко розженуть, як у Білорусі. Масові протести будуть в областях.

Зараз ви читаєте новину «Тігіпка і Табачника можуть поміняти місцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути