четвер, 18 серпня 2011 13:32

14 німців скупили всі букети

 

Позаминулої п'ятниці ввечері 19-річна Ірина у пишній довгій сукні ходить вул. Ольги Кобилянської - центральною у Чернівцях. Пропонує перехожим квіти. За великий букет просить 45 грн, менші віддає за 25.

Хлопець у картатому картузі купує два букети - із троянд і ромашок. Товариш сфотографує його з квітникаркою.

- Сфотографуватися разом найчастіше просять іноземці, - розповідає Ірина. - Якось тут прогулювалася група з 14 німців. Доки з усіма сфотографувалася, заморилася. Зате вони в мене всі квіти скупили. Один сказав: "Я ці квіти у своєму номері поставлю. Як дивитимуся, вас згадувати буду". Пізніше кілька разів дзвонив. Казав, що хоче одружитися і забрати в Мюнхен. Та я відмовилася, бо йому вже за 70.

Ірина навчається в місцевому університеті, а у вільний час працює у фірмі "Коронний візит". 2008 року її створили три подруги - Олена Білоус, Марина Романко й Ольга Циганчук. Вони порівну вклали у справу $37 тис. Їхні працівниці доставляють подарунки, а також продають квіти на вулиці. Працюють у восьми містах України.

- У фірмі є близько 70 костюмів, - розповідає Ірина. - Усі з дорогих тканин - італійського шовку, французького оксамиту. Оздоблені камінням Сваровські й мереживом "шантальє". На вулиці працюємо в дешевших, а на доставку вбираємо дорожчі. За вихідні можу продати 50 букетів.

Зараз ви читаєте новину «14 німців скупили всі букети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути