четвер, 21 червня 2012 20:07

Збірна Англії почала відпрацьовувати пенальті перед матчем з Італією

Збірна Англії почала відпрацьовувати пенальті перед матчем з Італією
Збірна Англії готується до футбольної лотереї. Фото: reuters.com

Гравці збірної Англії почали тренувати пенальті перед матчем 1/4 фіналу проти Італії, повідомляє Goal.com. Тренер англійської збірної Рой Ходжсон заявив, що пенальті стали приділяти більше часу на тренуваннях, так як це "національна фобія" англійців.

"Після тренувань ми регулярно тренуємо пенальті. Тепер ми очевидним чином підходимо до цього набагато серйозніше. Тим не менш, пенальті можна тренувати хоч до другого пришестя, і це все одно не обов'язково дасть той результат, якого б ти хотів досягти в серйозному матчі", - розповів Ходжсон.

"Коли доходить до справи, важливо твоє самовладання, упевненість, здатність забути про все зайве і не думати, заб'єш ти чи ні. Іноді кращі гравці мажуть, а ті, хто не претендує на роль пенальтиста, не залишають воротареві жодних шансів", - додав англійський тренер.

Збірна Англії вкрай невдало проводить серії пенальті на чемпіонатах світу та Європи. У своїй історії англійці програли п'ять із шести матчів у плей-офф за пенальті. У числі цих матчів були два півфінали - на чемпіонаті світу 1990 року і на чемпіонаті Європи 1996 року. В обох півфіналах по пенальті англійці програли збірній Німеччини.

Чвертьфінальний матч збірних Англії та Італії відбудеться 24 червня в Києві. Початок о 21:45. Трансляція на Першому національному.

Зараз ви читаєте новину «Збірна Англії почала відпрацьовувати пенальті перед матчем з Італією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути