пʼятниця, 09 березня 2012 15:18

У Харкові знизилися ціни на готелі на Євро-2012

У Харкові знизилися ціни на готелі на Євро-2012

Офіційний оператор УЄФА - компанія TUI Travel - відмовилася бронювати номери на час чемпіонату Європи з футболу 2012 року в деяких готелях Харкова. Це дозволило знизити ціни на номери. Про це розповів директор департаменту з питань підготовки Євро-2012 міськради Олександр Нечипоренко.

"TUI Travel відмовилася бронювати номери в готелях "Вікторія", "Глорія", "Національ", "Баден-Баден", "Космополіт", "Сафарі", "Парус Максі", "7 Вітрів", "Соснова гірка", "Арена", "ЗС Клуб", а також у гуртожитках Національного університету "Юридична академія України ім. Ярослава Мудрого" та Харківської академії міського господарства", - зазначив Нечипоренко.

Рішення туроператора пояснюється тим, що в контракті була передбачена можливість відмовитися від бронювання номерів до 1 березня. Це пов'язано з тим, що до Харкова приїде менше цільових груп УЄФА. "При цьому вихід на ринок практично 3 тис. номерів у наших готелях дозволив значно знизити ажіотаж навколо цін і полегшити пошук доступного житла для іноземних вболівальників", - пояснив директор департаменту.

Водночас компанія TUI Travel підтвердила бронювання номерів майже в 20 інших харківських готелях: "Kharkiv Palace", "Superior Golf Hotel", "Carnaval Resort", "Британія", "Мир", "Харків" та інші.

Як повідомив Олександр Нечипоренко, відмова TUI Travel від бронювання дозволив знизити ціни в харківських готелях. Середня ціна зараз становить 40-60 євро за номер.

Зараз ви читаєте новину «У Харкові знизилися ціни на готелі на Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути