неділя, 10 червня 2012 18:05

Шведські фани на Трухановому грають у футбол і волейбол та п'ють пиво

Шведські фани на Трухановому грають у футбол і волейбол та п'ють пиво
За словами охоронців кемпінгу, пива шведські фани п'ють навіть більше, ніж наші, але поводять себе дуже спокійно. Фото: Gazeta.ua

На території кемпінгу на Трухановому острові зараз проживають 2 тисячі шведських вболівальників. До 21 червня очікується ще 4 тисячі іноземних фанів.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів представник компанії "Nickes", яка розселяє шведських вболівальників.

"На території кемпінгу проживають тільки члени офіційного клубу національної збірної Швеції з футболу "Сamp sweden". Людям, які не є членами цього клубу, проживати тут не можна. До речі, членство в цьому клубі потрібно купувати", - сказав Андрій Бурбан.

Вболівальники грають на пляжі у футбол і волейбол та п'ють пиво.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шведські фани на Трухановому сидять у багнюці, без світла й води

"Пива вони п'ють навіть більше, ніж наші. Але поводять себе дуже спокійно. Ніяких бійок, ніякої агресії - просто відпочивають", - розповів 57-річний охоронець Віктор.

"Вони зараз унюхали, де тут "Сільпо" на Контрактовій площі і ящиками таскають звідти пиво. Бо тут у кафе все вдвічі дорожче. Хоча в кафе теж дуже добре купують, ще й дивуються, які в нас низькі ціни на таке смачне пиво, - говорить Ніна, 55 років, із обслуговуючого персоналу кемпінгу. - Але поводяться дуже культурно. Сьогодні тут був інцидент: п'яні шведи полізли у воду. До них підійшли міліціонери, пояснили, що не можна купатися в такому стані. Шведи без будь-яких заперечень і проблем повилазили з води. У нас їм дуже подобається. Хвалять нашу природу. Ми їх запитуємо, як їм у нас в Україні, на що вони тягнуть вгору великі пальці обох рук".

Зараз ви читаєте новину «Шведські фани на Трухановому грають у футбол і волейбол та п'ють пиво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути