вівторок, 12 червня 2012 17:15

"Порівняно із Харковом це рай" - фанат збірної Данії про Львів
9

Фото: ФОТО: Павло ПАЛАМАРЧУК

До міста починають з'їжджатися фанати збірної Данії. Наразі на вулицях Львова їх небагато. Біля входу в Ратушу відкрили фан-посольство Данії. Фани підходять до нього. Розбирають інформацію про місто. Потім ідуть гуляти вуличками Львова.

"Ваше місто неймовірне, - розповів фанат Олівер Расмуссен. - Порівняно із Харковом це рай. Тут затишно, привітні люди, милі кафе. Пив уже львівську каву. Вона дійсно смачна. Заходили із друзями в дворики. В деяких пахло не дуже приємно. Але вони таємничі і дуже манять до себе. Основна маса фанів приїде завтра. Багатьом данцям не сподобалося в Харкові. Дехто здавав квитки. Буду сьогодні дзвонити друзям, щоб не робили такого, а летіли до Львова."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На німців, португальців та данців пов'яжуть національні краватки

Також на вулицях видно багато португальських вболівальників. Вони почуваються більш впевнено у місті. Багато хто з них тут ще від першого матчу збірної Португалії у суботу, 9 червня.

"Ми з друзями думали лише на матч сюди приїхати, - сказав португалець Педро Морічелло. - Але нам тут дуже сподобалося. Вирішили здати квитки і лишитись на довше. Поселились у "Бухті вікінгів". Там нормально і не надто дорого. Кожен день їдемо в місто. Гуляємо вулицями, сидимо в кафе. А вечором ідемо вболівати у фан-зону."

Зараз ви читаєте новину «"Порівняно із Харковом це рай" - фанат збірної Данії про Львів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

373

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути