пʼятниця, 29 червня 2012 14:45

Помер дідусь дівчини Касільяса

Помер дідусь дівчини Касільяса
Сара Карбонеро втратила дідуся ФОТО: footballagent.ru

Дівчина голкіпера національної збірної Іспанії з футболу Ікера Касільяса Сара Карбонеро втратила дідуся. Телевeдуча каналу Telecinco і спортивна журналістка вчора вилетіла додому. Про це Gazeta.ua розповіла її колега.

"У Сари помер дідусь. Вчора вона вилетіла в Іспанію, але встигне повернутися до Києва на фінал Євро", - розповіла іспанська журналістка.

Карбонеро працювала на донецьких матчах збірної Іспанії. Нагадаємо, на "Донбас Арені" "червона фурія" перемогла Францію у чвертьфіналі і Португалію у півфіналі. Два роки тому Сара працювала на чемпіонаті світу у ПАР. Після перемоги у фіналі Касільяс давав інтерв'ю своїй дівчині і замість відповіді на питання поцілував її у прямому ефірі.

У липні 2010 року Карбонеро визнали найсексуальнішим репортером у світі за версією FHM USA. Роком раніше Сара почала зустрічатись з голкіпером "Реала" і збірної Іспанії.

Збірна Іспанії всі три матчі групового етапу зіграла у польському Гданську. У перерві між поєдинками закоханих бачили на вулицях міста. Сара та Ікер гуляли тримаючись за руки.

Нагадаємо, 1 липня у фіналі Євро-2012 зіграють збірні Іспанії та Італії. Матч пройде на НСК "Олімпійський" о 21:45.

Зараз ви читаєте новину «Помер дідусь дівчини Касільяса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути