неділя, 01 липня 2012 14:12

Іспанських вболівальників на фіналі буде вдвічі більше за італійських

Іспанських вболівальників на фіналі буде вдвічі більше за італійських
На фінал Євро-2012 приїдуть понад 11 тисяч іспанських уболівальників. Фото: 2012ua.net

На фінальний матч Євро-2012 у Києві очікується прибуття більше 11 тисяч іспанських вболівальників, фанів італійської збірної - вдвічі менше. Про це Інформаційному центру "Україна-2012" повідомили у оперативному штабі Міністерства внутрішніх справ України.

"За попередніми даними, фінальний матч у Києві відвідає близько 11 тисяч іспанців та до 5 тисяч італійців", - йдеться у повідомленні.

Також у оперштабі МВС зазначили, що на фінальний матч турніру очікується приїзд груп вболівальників з Польщі, Німеччини, Росії та інших країн учасниць турніру.

Нагадаємо, охорону громадського порядку в столиці України в день фіналу Євро-2012 забезпечуватимуть понад 7 тисяч представників Міністерства внутрішніх справ. Працівники міліції патрулюватимуть вулиці Києва посиленими нарядами, до складу яких входитимуть п'ять міліціонерів замість трьох.

Окрім задіяних на службу правоохоронців, громадський порядок додатково забезпечуватимуть 10 нарядів кінної міліції та 20 кінологів.

Нагадаємо, матч між збірними Італії та Іспанії за трофей Анрі Делоне почнеться в 21:45 на київському стадіоні НСК Олімпійський. Трансляція на телеканалах "Футбол", "Україна" і Перший національний.

Зараз ви читаєте новину «Іспанських вболівальників на фіналі буде вдвічі більше за італійських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути