неділя, 24 червня 2012 12:49

FA поскаржиться на ВВС за неправдиві матеріали про Україну

FA поскаржиться на ВВС за неправдиві матеріали про Україну
"Ми будемо роботи те, що хочемо" - англійські фани ФОТО: ukraine2012.gov.ua

Англійська футбольна Асоціація (FA) готує офіційну письмову скаргу на телеканал ВВС, який напередодні старту чемпіонату Європи з футболу 2012 року розвернув кампанію, направлену на дискримінацію країн-господарок турніру, інформує британське видання "Daily Mail".

У травні в програмі ВВС Panorama було продемонстровано фільм, в якому йшлося про проблеми расизму та футбольного хуліганства на стадіонах України і Польщі, а колишній гравець збірної Сол Кемпбелл радив англійцям уникнути поїздки до двох східноєвропейських країн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 600 англійців танцюють із пивом і горілкою навколо "труни Кемпбела" у Донецьку

З рештою, англійські фани, що прибули підтримати свою національну команду до Києва та Донецька, де "Леви" проводили свої матчі групового етапу Євро-2012, переконалися у 100% неправдивості матеріалів телевізійників. Напередодні матчу третього туру в квартеті D Україна – Англія прихильники команди Роя Ходжсон провели в Донецьку акцію протесту, в якій висміяли висловлювання Кемпбелла.

Головною фішкою акції став марш із труною, на якій було написано "Кемпбелл, ти не правий!" та "Ми будемо роботи те, що хочемо". Вболівальники з Англії неодноразово підкреслювали, що жодного разу не стикалися із проблемами, на яких було зроблено акцент у фільмі ВВС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Назад ви можете повернутися в труні" - британський футболіст не радить співвітчизникам їхати на Євро-2012

Керівництво FA переконане, що своїми непрофесійними діями англійські телевізійники позбавили національну команду значної частини підтримки вболівальників на матчах Євро-2012 в Україні.

Зараз ви читаєте новину «FA поскаржиться на ВВС за неправдиві матеріали про Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути