середа, 13 червня 2012 14:08

Данські фанати орендували львівську електричку

Півтисячі датчан сьогодні заселилися в у фан-кемпінг відпочинкового комплексу "Бухта Вікінгів", що знаходиться за 25 км від Львова. З 6 червня тут облаштували фан-кемпніг для вболівальників з Данії та Німеччини.

Організатор поїздки у Львів - Датська футбольна асоціація ще у березні запропонувала власникам відпочинкового комплексу приймати своїх фанатів на час Чемпіонату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Скільки років вашому Шевченкові? 45? В нас є Златан!" - шведи не чекали на поразку

"Організатори датського фан-клубу та їхні спонсори самі на нас вийшли. Їм, напевне, сподобалася наша назва про вікінгів. Виконали всі їхні вимоги по інфраструктурі, на ціні зійшлися" - каже директор "Бухти вікінгів" Андрій Санін

Датська футбольна асоціація орендувала у Львівської залізниці електричку для своїх фанатів, аби ті добралися із фан-кемпінгу до стадіону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гості витрачають 115 євро на день

"Електропоїзд із шістьма вагонами орендували на 13 та 17 червня, у дні, коли гратиме збірна Данії. Електричка відправляється із станції Старе Село, що за 1,5 кілометри від "Бухти Вікінгів" до станції Підзамче, що у Львові. Залізниця пропонувала усім охочим орендувати електропоїзди. Погодилися лише датчани. А 9, 13 та 17 червня курсує потяг "Перемишль-Львів" — повідомили у прес-службі Львівської залізниці. Ціну оренди не розголошують.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шведи шукають повій, а киянам заважає нічна дискотека

На території "Бухти Вікінгів" є великий ресторан, готель, кілька водойм з пляжем, кінний клуб, спортивні майданчики, тир. Фан - кемпінг поділений на дві зони - наметовий табір та територію для автокараванів. Один день проживання у двомісному наметі — 65 євро, чотиримісному — 115 євро. За наметами є умивальники, душові кабіни та туалети. Доба перебування в автокемпінгу — 50 євро за авто.

Зараз ви читаєте новину «Данські фанати орендували львівську електричку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути