вівторок, 27 грудня 2016 12:45

Вчені зафіксували сигнали від інопланетян

Вчені зафіксували сигнали від інопланетян

Шість радіоімпульсів надійшли до Землі. Міжнародні вчені-астрономи називають їх інопланетними сигналами. Вони являють собою короткі спалахи, що призводять до викиду в космос величезних енергій.

Тривалість кожної спалаху - кілька мілісекунд. П'ять сигналів виявив радіотелескоп Грін-Бенк, один - обсерваторія Аресібо.

Вчені припускають, що шість сигналів можуть доходити із сусідніх галактик. А саме - із сузір'я Візничого, що на відстані не менше 3 млрд світлових років від Землі, інформує gogetnews з посиланням на дослідження у The Astrophysical Journal.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Меркурії людина не протягне й секунди - вчені

Також астрономи не виключають, що це можуть бути знаки від інопланетян. Адже переконані, що спалахи не могли з'явитися через злиття нейтронних зірок. Перебування одразу кількох таких об'єктів в одній ділянці простору поруч один з одним - малоймовірно.

Ученим відомі ще 11 подібних сигналів. Перший був виявлений 2001 року радіотелескопом в Австралії. Нещодавно американські астрофізики спільно з колегами з Австралії та Німеччині зафіксували незрозумілий для сучасної науки радіоспалах, який тривав кілька мілісекунд і був названий найяскравішим із раніше виявлених.
Зараз ви читаєте новину «Вчені зафіксували сигнали від інопланетян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути