четвер, 19 січня 2017 18:14

Презерватив розкаже про статеві хвороби

Презерватив розкаже про статеві хвороби

Винайшли засіб контрацепції, який виявляє статеві захворювання. Британські студенти Академії Ісаака Ньютона перемогли в категорії інновацій для охорони здоров'я. Вони запропонували концепцію презерватива, здатного змінювати колір в разі контакту з інфекцією.

Винахід назвали S.T.EYE. Комбінація складається з фраз: "Sexually transmitted infection" - захворювання, що передаються статевим шляхом, та "eye" - очі.

Молекули, що реагують на віруси, будуть інтегровані в латекс. Саме ці індикатори сигналізуватимуть про діагноз. Жовтий свідчитиме про наявність герпесу, червоний - вірус папіломи, синій - сифіліс, зелений - хламідії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Встановили, скільки років живе кохання

"Ми створили S.T.EYE для майбутніх поколінь: ми впевнені, що у людей має бути простий і доступний спосіб дізнаватися про можливі ризики без постійного відвідування клінік" - пояснили винахідники.

Вчені зі Сполучених Штатів Америки встановили ідеальний вік для першого сексуального досвіду.Вони переконують, що найбільш відповідним періодом для вступу людини в інтимне життя є вік 18-19 років.
Зараз ви читаєте новину «Презерватив розкаже про статеві хвороби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути