вівторок, 03 січня 2017 17:20

На Марсі знайшли загадкові піраміди

На Марсі знайшли загадкові піраміди

NASA приховує від громадськості дивовижні знахідки на Марсі - переконані уфологи.

Нещодавно уфологи знайшли на фотографіях марсохода Curiosity кілька пірамід, схожих на ті, що залишила цивілізація майя.

Уфологи стверджують, що NASA бачить у знімках загрозу, тому старанно приховує цю знахідку, оброблюючи фото.

"Чому марсоходи NASA зайняті пошуком крихітних марсіанських мікробів і не звертають увагу на величезні 5-поверхові піраміди всього за півтора кілометрах?" - наголошує уфолог Скотт Уорінг, передає gogetnews.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Марсі знайшли залишки цивілізації

Це не вперше Національне управління не повідомляє про незвичайні об'єкти на Червоній планеті. Уфологи також виявили в районі екватора на плато Меридіана шість високих конусоподібних веж. Досліджуючи їх за допомогою програми Google Mars, експерти порівняли нові зображення зі старими фотографіями і виявили, що NASA не тільки зафарбовує або робить нечіткими цілі області, а й переставляє місцями фотографії, щоб було неможливо визначити точні координати місць, що цікавлять уфологів.

"Ось фантастичний приклад того, що на Марсі досить багато незвичайних будівель і артефактів. Вони зроблені дуже надійно, тому жодна з них не знищена. Ідеально підійдуть для створення бази перших поселенців на Марсі, якщо, звичайно, вони порожні", - прокоментував знахідку конусів уфолог Скотт К. Уорінг.

На знімках NASA уфологи виявили на Марсі місто з 500 тис. жителів. Знімки з доказами зняли космічні апарати Curiosity і Oppottunity.
Зараз ви читаєте новину «На Марсі знайшли загадкові піраміди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути