четвер, 26 квітня 2012 22:44

ЗТМК хочуть обов'язково продати в цьому році

ЗТМК хочуть обов'язково продати в цьому році
Фото з сайту nikvesti.com

Казенному підприємству "Запорізький титано-магнієвий комбінат" українська влада планує обов'язково знайти багатого інвестора до кінця року.

Про це заявив на прес-конференції голова Фонду державного майна України Олександр Рябченко.

"Фонд держмайна буде визначений як орган управління, якому буде підпорядкований Запорізький титано-магнієвий комбінат (ЗТМК). І там вже на ЗТМК буде відпрацьовуватися система відбору інвесторів, - розповідає посадовець. - Уряд погодить інвестора й тоді вже буде проведений конкурс. Поки що він нам не переданий і постанова урядова ще не підписана. Ми чекаємо на цю постанову".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фірташ захотів купити облгази і титано-магнієвий комбінат

За словами Рябченка, до цього ЗТМК було в управлінні Міністерства промислової політики, як і більшість таких об'єктів, які передають Фонду держмайна.

"Зараз завод у банкрутстві, не така проста в нього ситуація. Але я вважаю, що це підприємство потенційно дуже цікаве. Просто треба, щоб туди були вкладені достатньо великі інвестиції. Аби погасити заборгованості й дати обігові кошти підприємству. Тому будемо шукати такого інвестора. Ми хочемо обов'язково це зробити в поточному році", - наголосив голова ФДМ.

Зараз ви читаєте новину «ЗТМК хочуть обов'язково продати в цьому році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути