пʼятниця, 27 січня 2017 09:48

Twitter став активно використовуватися компаніями для спілкування з клієнтами

Twitter став активно використовуватися компаніями для спілкування з клієнтами

У брокерській компаній PrivateFX з'явився постійний твіттер-аккаунт, де інформаційний відділ буде розміщувати релізи та анонси, офіційні новини, різну важливу і корисну для клієнтів інформацію. Запрошуємо свою постійну аудиторію, яку цікавить торгівля та інвестування на біржових і позабіржових ринках додаватися в читачі офіційного твіттер-аккаунта PrivateFX.

ДОВІДКА:

"Twitter" - соціальна мережа для публічного обміну повідомленнями за допомогою веб-інтерфейсу, SMS, засобів миттєвого обміну повідомленнями або сторонніх програм-клієнтів для користувачів інтернету будь-якого віку.

Для тих, хто ще не зареєстрований в Twitter, звертаємо увагу, що процедура реєстрації елементарна. Від читача потрібно буквально кілька простих кроків і хвилина часу, щоб зареєструватися і стати постійним читачем, що дозволить постійно бути в курсі подій про новини, продукти та послуги групи PrivateFX з перших рук, і тримати руку на пульсі.

Група компаній PrivateFX заснована в 2015 році за участю міжнародної інвестиційно-банківської компанії Concorde Capital. Компанія надає своїм клієнтам реальний доступ на біржові та позабіржові ринки, використання передових технологій взаємодії трейдерів і інвесторів.

*Інформацію надано компанією PrivateFX

Зараз ви читаєте новину «Twitter став активно використовуватися компаніями для спілкування з клієнтами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути