вівторок, 28 листопада 2017 14:30

Криптовалюта першого блокчейн форекс-брокера в світі може показати безпрецедентне зростання, - стверджують аналітики

У грудні цього року очікується презентація 1-го блокчейн форекс-брокера, який буде повністю вести свою роботу на платформі блокчейн. Команду фахівців проекту зібрали акціонери PrivateFX і одна з найбільших європейських банківських груп, чиїм структурним підрозділом буде новий брокер. А вже в середині грудня будуть представлені whitepaper, дорожня карта ICO і відбудеться 1-й його етап - presale токенів, - криптовалюта, яку випустить новий брокер.

 

ICO, англ. Initial coin offering, (з англ. - "первинна пропозиція монет, первинне розміщення монет") - форма залучення інвестицій у вигляді продажу інвесторам фіксованої кількості нових одиниць криптовалюти, отриманих разовою або прискореною емісією.

Новий брокер, як писали раніше, планує залучити зовнішніх інвестицій на $100-150 млн в ході ICO. На думку експертів з ICO, які проаналізували інсайдерську інформацію про те, що з себе представлятиме новий брокер, а також володіючи інформацією про те, який європейський банківський конгломерат стоїть за цим проектом, чиє ім'я поки не публічно не розголошується, є всі шанси, що вся обмежена емісія токенів (а токенів буде випущено суворо обмежене число) буде розпродана в ході ICO. При чому, як мінімум, третину від цієї кількості може бути розпродано ще на стадії presale. Експерти більш ніж оптимістичні в своїх прогнозах щодо зростання ціни токенів майбутнього брокера не тільки завдяки імені та репутації банку, чиїм підрозділом буде новий брокер, але і завдяки успішним, і вже випробуваним на практиці на майданчику рітейл-брокера PrivateFX унікальним продуктам, таким як "Активний інвестор" і "Індекси з плечем", які, нарівні з іншими, будуть доступні і клієнтам першого блокчейн форекс брокера.


*Матеріал підготовлено за інформацією, наданою компанією PrivateFX

Зараз ви читаєте новину «Криптовалюта першого блокчейн форекс-брокера в світі може показати безпрецедентне зростання, - стверджують аналітики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути