Ексклюзиви
вівторок, 05 серпня 2014 17:49

Рибний магазин приносить 12 тисяч доходу на місяць

Рибний магазин приносить 12 тисяч доходу на місяць
Фото: finance.obozrevatel.com

Рибний магазин окупиться за рік і два місяці і щомісяця приноситиме 12 тисяч гривень прибутку. Про це кореспонденту Gazeta.ua повідомив підприємець Андрій Кругловський із Харкова.

"Я починав майже 15 років тому з торгівлі рибою на ринку. З роками стали приходити постійні клієнти, бо ніколи не обважував, не обманював покупців. Коли товариш порадив відкрити рибний магазин у спальному районі — вагався. На ринку асортимент менший, постачальників менше, а виторг є щодня. В магазині ж можна простояти цілий день і нічого не вторгувати", - каже підприємець.

Згадує, що першу партію товару згодував собакам, другу замовив занадто малою, але за пів року навчився вибирати рибу і розбиратися в постачальниках.

"Рибний магазин кардинально відрізняється від точки на ринку. Асортимент риби інший — багатший. Поставки мають бути 3-4 рази на тиждень, а головне, що приваблює клієнтів — акції. І це не лише тимчасові знижки, а й дегустація товару. На минулому тижні куштували форель. Цього тижня — масляну. Ще тиждень тому — оселедець по фірмовому рецепту. На такі приходить найбільше покупців і витторг у ці дні високий"

У справу треба вкласти 100 тисяч гривень. Більшість грошей піде на обладнання, вітрини й холодильники. Ще 10 тисяч на закупку товару. Але з більшість постачальників працюють з післяоплатою.

"Зараз маємо проблеми з російськими постачальниками, вони відмовились везти сьомгу і червону форель. Перейшли на Норвежські та Українські види риби. Родзинкою магазину може бути й басейн із живою рибою, бачив такі в Києві. Але мені це робити дорого, тому шукаю інші види розваг. На літні канікули запрошував бажаючих робити суші. Майстер- клас планували зробити прямо в магазині, але не вийшло, бо прийшло стільки людей, що мусив проситися у ресторан"

Підприємець переконаний, попит на рибу та рибні продукти з рокам зростатиме. Люди менше стали їсти м'яса.

"Особливо в нас хороші дні у піст. Приходять переважно за дешевою рибою- оселедцем, скумбрією, але беруть і дорожчу. Ті ж рибні рулети, чи сьомгу. Популярними стали рибні нарізки. Найбільший виторг у магазині мав перед Великоднем навесні. Тоді продав риби майже на 15 тисяч гривень за день. В інші дні маємо кілька тисяч. Якщо завершиться війна на сході — відкрию ще один магазин. Помітив, що рибу найбільше купують восени і взимку"

 

 

Зараз ви читаєте новину «Рибний магазин приносить 12 тисяч доходу на місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути