середа, 11 травня 2016 14:17

Прямий автобус до польського аеропорта здешевить мандрівки - туроператор

Прямий автобус до польського аеропорта здешевить мандрівки - туроператор
putevodim.ru

Перевізники анонсували відкриття прямого автобусного маршруту до польського аеропорту "Модлін". Звідти українцям стане зручніше дістатися до популярних туристичних міст. Про це Gazeta.ua розповіла менеджер компанії "Світлана тур" Анна Костиря.

"З "Модліна" зручно буде дістатися до популярних для українців Риму чи Барселони. Це і економічно вигідно, і цікаво. Можна відкрити нові тури або оновити ті, що є. Політ по Європі з Польщі забирає щонайбільше 2 години", – зазначає вона.

Дирекція польського аеропорту уклала угоду про співпрацю з польсько-українським консорціумом фірм ADEuroTrans та ODRI. Перевізники організують маршрут з з Кам'янця-Подільського, пише Польське радіо.

"Зазвичай туристи їдуть до Литви, а там пересідають на рейс бюджетної авіакомпанії і прямують у потрібне місто Європи. Прямий автобусний рейс до європейського аеропорту однозначно здешевить таку поїздку. Багато українців користуються лоукостерами, щоб дістатися міст Південної Європи", – говорить Анна Костиря.

Аеропорт "Модлін" розташований за 40 кілометрів від Варшави. Звідти літають лоукостери у майже 40 міст Західної та Південної Європи. Маршрут проходитиме через Івано-Франківськ, Львів, Люблін, Варшаву, аеропорт "Модлін" і Ґданськ. Автобуси мають курсувати в четверг і суботу.

Читайте також: Українці можуть їздити в Індонезію без віз

Нагадаємо, українці на свята розкупили авіаквитки до Туреччини, Греції та Ізраїлю.

Зараз ви читаєте новину «Прямий автобус до польського аеропорта здешевить мандрівки - туроператор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути