пʼятниця, 06 травня 2016 18:02

Який підробіток можна знайти в травні

Який підробіток можна знайти в травні

До кінця травня ще можна знайти сезонний весняний підробіток. На короткострокові роботи запрошують працювати з рослинами і деревами, допомагати в організації весіль та "підтягувати" нездібних студентів.

Побільшало роботи в організаторів урочистостей. На тимчасову роботу запрошують помічників івент-менеджерів, організаторів весіль. Зарплата залежить від відпрацьованого часу.

"На непильну роботу помічникам весільних організаторів розраховувати не доводиться. Щоб влаштувати виїзну церемонію, перевозимо багато меблів і техніки, облаштовуємо декор. Усе це лягає на плечі помічників", – говорить керівник агентства "Майстерня весіль" Наталія Григорович.

У квітникарів теж є тимчасові вакансії. Шукають продавців рослин, помічників озеленювачів та ландшафтних дизайнерів. Роботу обіцяють до середини червня. Помічникам флористів і ландшафтних дизайнерів потрібно буде робити всю чорну роботу - від миття брудних садових інструментів до догляду за рослинами. Однак обіцяють, що при бажанні новачок може опанувати головні ази професії. За день платять від 100 до 200 грн.

"Знайти помічника флориста непросто. Більшість думають, що це проста й творча робота, а головне - нескладна", – каже Григорович.

Від 1 тис. грн пропонують платити студентам, щоб ті підтягували своїх колег за окрему плату. На початку травня активно з'являються вакансії авторів студентських робіт. В середньому заробітки обіцяють до 3-4 тис. грн і вище.

Навесні з'являється багато роботи у садівників. Різноробочих в сади і садові центри запрошують на 2-4 тис. грн. Подекуди обіцяють платити 7 тис. грн. Деякі роботодавці шукають робочих до початку літа, а дехто - до листопада.

Раніше Gazeta.ua повідомляла, яку зарплату просять при влаштуванні на роботу.

Зараз ви читаєте новину «Який підробіток можна знайти в травні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути