пʼятниця, 03 лютого 2017 12:47

ПАММ-індекси з плечем: новий революційний інвестінструмент від PrivateFX
5

У цій публікації поділимося з поважної аудиторією про новий, по істині революційний інвестиційний інструмент від брокерської компанії PrivateFX, який дозволяє множити розмір вашої інвестиції від 2 до 5 разів! Тільки уявіть собі, ви інвестуєте в індекси ПАММ наприклад 1000 доларів, а прибуток отримуєте як від 5000 доларів, тобто в 5 разів більше, ніж якщо б ви отримали без цього унікального інструменту - ПАММ-індексу з плечем.

 

Оскільки нас читає в тому числі шановна аудиторія, яка може поки не дуже досконально розібралась у всіх нюансах інвестування за допомогою ПАММ-системи, ми нагадаємо спочатку в декількох абзацах, що таке ПАММ-система в загальному, а потім перейдемо до ПАММ-індексів з плечем.

Що таке ПАММ-рахунок?

Інвестування в ПАММ-рахунки є одним з найбільш вигідних інструментів отримання прибутку. Даний сервіс дуже популярний завдяки високій прибутковості, мінімізації ризиків за рахунок власного контролю інвестицій та простоті управління. ПАММ-рахунок - є професійним типом рахунку, що включає в себе кошти керуючого ПАММ-рахунком (трейдера) і необмежені фінанси інвесторів, сегрегованих в загальному рахунку. Довірче управління вигідно всім учасникам ПАММ. Розподіл прибутку відбувається автоматично, пропорційно часткам учасників, згідно оферті, що виключає ризики невиконання зобов'язань для всіх учасників. Крім прибутку, керуючий ПАММ-рахунком отримує можливість розкрити потенціал своєї торгової стратегії за рахунок коштів інвесторів. Інвестор, в свою чергу, отримує пасивний дохід, не беручи участі в торгівлі і без необхідності постійного моніторингу ринкових ситуацій. Основою будь-якого ПАММ-рахунку є оферта. Кожен інвестор може обрати собі необмежену кількість ПАММ-рахунків, спираючись на свою інвесторську стратегію.

Що таке ПАММ-індекси?

ПАММ-індекс - це показник прибутковості декількох ПАММ-рахунків, які в нього входять. Іншими словами це об'єднані в один інструмент ПАММ рахунки. При цьому частка кожного з них може бути своя. ПАММ-індекси - це готові портфелі з ПАММ-рахунків компанії PrivateFX, склад яких підбирається аналітиками компанії.

Індекси ПАММ-рахунків складаються з інвестиційно привабливих ПАММ і дають інвесторам наступні можливості:

Знизити ризики збитків (виходити навіть посередині торгів, за допомогою спеціальної функції StopLoss і TakeProfit);

Інвестувати в кілька рахунків в один клік;

Можливість створювати збалансований портфель навіть з невеликою сумою;

Можливість вибору інвестиційної стратегії.

Можливість виходити щотижня з торгів, без прив'язки до мінімальної тривалості торгового періоду керуючих ПАММ-рахунками

Що таке ПАММ-індекси з плечем?

А тепер найголовніше, про що ми з вами хотіли поділитися, шановні читачі, - що таке "плече" і чому покупка "ПАММ-індексу з плечем" робить його найпривабливішим продуктом з усіх інструментів ПАММ-інвестування в цілому.

Механізм роботи індексів з плечем в цілому подібний до роботи звичайних ПАММ-індексів, але є ключові особливості:

Плече створюваного індексного рахунку встановлюється за бажанням користувача від 1: 1 до 1: 5. На даний момент максимальне можливе плече для ряду клієнтів - 1: 3. Але після тестування через тиждень, буде доступно плече і 1: 5. Створення індексного рахунки з плечем можливо тільки якщо джерелом поповнення служить особовий рахунок. З результуючого рахунку 1 + 1 поповнення не можливо.

 

На вже існуючому індексному рахунку можна змінити плече натиснувши на кнопку налаштувань:

 

Далі слід купити індекс, при цьому маржинальні вимоги на 1 лот будуть знижені пропорційно плечу:

1: 2 - 500 доларів / лот

1: 3 - 333, (3) доларів / лот

1: 5 - 200 доларів / лот

Відповідно, сума коштів, інвестованих в ПАММ-рахунки буде збільшена на розмір плеча.

Нижче наведені два скріншота, що демонструють покупку індексу Popular c плечем 1: 3.

Куплений індекс лотом 2 (еквівалентно інвестування 2000 доларів) при балансі рахунку 1000 доларів.

 

Куплені індекси лотом 2 + 1 (еквівалентно інвестування 3000 доларів) при балансі рахунку 1000 доларів.

 

Таким чином, одержувані інвестором прибуток / збиток будуть збільшені на розмір плеча. ПАММ-індекси з плечем - чудова можливість для інвестора кратно збільшити прибуток. Чудові перспективи відкриваються для керуючих, що входять в індекси, так як їм фактично надається більший обсяг коштів для здійснення торгових операцій і, як наслідок, заставу для збільшення власного прибутковості. Капіталізація ПАММ-рахунків PrivateFX знайшла ще одне потужне джерело, що має створити потужний магніт для професійних трейдерів, зацікавлених в довірчому управлінні.

Попередження: форекс-брокерська компанія PrivateFX стала неплатоспроможною.

Зараз ви читаєте новину «ПАММ-індекси з плечем: новий революційний інвестінструмент від PrivateFX». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути