субота, 03 грудня 2016 14:17

Нафтогаз збільшить зарплату керівництва

Нафтогаз збільшить зарплату керівництва

Нафтогаз України збільшить розмір заробітної плати керівника та членів правління компанії майже до $40 тисяч за місяць. При цьому в 2015 році їхня середня зарплата становила 4 тисячі доларів, а в 2016 році вони додатково отримали 46,6 млн гривень.

Підвищення зарплати керівникам Нафтогаз пояснює необхідністю підняти її до середнього рівня оплати праці керівництва аналогічних компаній в інших країнах. Про це йдеться в затвердженому Кабміном фінансовому плані "Нафтогазу",- передають "Українські новини".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нафтогаз підіграє Росії – голова ОДА Сумщини

Розмір оплати праці зріс у всіх співробітників Нафтогазу. У 2016 році на зарплату працівникам компанії було витрачено 505,65 млн гривень. Це вдвічі більше проти минулого року.

2016 рік компанія планує завершити із прибутком більше ніж 21 млрд гривень. Минулого року збитки сягнули майже 25 млрд гривень.

Прибуток цього року буде забезпечено за рахунок збільшення тарифів на газ в Україні. Загальний обсяг надходжень коштів НАК становитиме 169,226 млрд гривень. Чистий дохід від реалізації товарів, робіт і послуг - 152,9 млрд гривень.

Нагадаємо, заборгованість підприємств-боржників перед НАК "Нафтогаз України" за це рік складає 23,5 млрд гривень.

Зараз ви читаєте новину «Нафтогаз збільшить зарплату керівництва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути