пʼятниця, 02 грудня 2016 17:43

Нафтогаз підіграє Росії – голова ОДА Сумщини

Нафтогаз підіграє Росії – голова ОДА Сумщини

Нафтогаз своїм рішенням про скасування тендера на модернізацію української ГТС підіграє країні-агресору. Про це у Facebook написав голова Сумської ОДА Микола Клочко.

За його словами, причини скасування тендерів на модернізацію трьох компресорних станцій, який виграло Сумське НПО, не мають нічого спільного з реальністю та направлені проти України.

Очільник Сумщини наголосив, що такі дії менеджменту Нафтогазу підставляють вище керівництво країни, ставлять під загрозу національну енергетичну безпеку і залишають тисячі робітників сумського НПО без роботи та надій на краще майбутнє.

"Нафтогаз заявив, що, мовляв, через домовленості між Росією та Туреччиною щодо побудови "Турецького потоку" модернізувати нашу ГТС немає необхідності. Вдумайтесь, Нафтогаз ставить модернізацію стратегічного трубопроводу в залежність від домовленостей країни-агресора у проекті, який може бути не реалізований. Я оцінюю такий крок Нафтогазу і Коболєва особисто, як недружній до України та відверто ворожий до наших промислових виробників", – зазначив Клочко.

Нагадаємо, НАК "Нафтогаз України" скасував проведений на початку листопада тендер на суму 4,13 млрд грн на модернізацію трьох компресорних станцій – "Задніпровська", "Ананьїв" та "Південнобузька". У компанії зазначили, що причиною відмови від модернізації ГТС є відсутність необхідності через можливий ризик введення РФ в експлуатацію "Турецького потоку".

Зараз ви читаєте новину «Нафтогаз підіграє Росії – голова ОДА Сумщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути