На весіллях цієї осені будуть популярними кенді-бари та селянські фуршетні столи. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла Анастасія Терехова, весільна господиня із Луцька.
"Кенді-бари користувалися великої популярністю вже цього літа, - каже Анастасія. – Це солодкі столи із тістечками, макарунами, марципанами, льодяниками і зефіром. Щоб замовити такі на весілля, треба від 1,5 до 4 тисяч гривень. Не втрачають популярності селянські фуршетні столи із салом, запеченим поросям, пивом і медовухою".
За словами весільної господині, на десерт молодята і їхні батьки замовляють кілька видів перемазанців, карамелізовані груші, морозиво, желе і фрукти, шоколадні і фісташкові макаруни.
"На підставки солодке тепер нарізають рідко. Ставлять окремий фуршетний столик, - говорить господиня. - У червні один фермер дочку заміж віддавав. Робили весілля на 180 людей. Поставили український фуршетний стіл з пивом, медовухою, салом і двома запеченими поросятами".
Окрім козацького та солодкого фуршетів, на весіллях все частіше з'являються суші-паті.
"Суші-паті – це фуршетний стіл із суші і ролами, яким частують гостей між першим і другим столами, - пояснює івент-менеджер Богдан Нагорний, який займається організацією весіль у столиці. – Собівартість такого фуршету від 2 до 4 тисяч гривень. Полюбився весільним гостям і леді-фуршет або живий стіл. Замовляють дівчину з фуртшетним столиком навколо талії, яка пересувається по залу і частує гостей".
Канапе для фуршету надає замовник. Дівчині за роботу платять від 300 до 450 грн/год.
"Не втрачають популярності бармен-шоу, піраміди з шампанського і мартіні, фруктові пунші, коктейль-бари і дрінк-столи з елітним алкоголем. Але їхня вартість не всім по кишені. Часто це обходиться від 2,5 до 10 тисяч гривень".
Коментарі