вівторок, 28 жовтня 2014 13:22

На шкіряних черевиках заробляють 100 тисяч гривень

На шкіряних черевиках заробляють 100 тисяч гривень

На продажі шкіряних черевиків щодня заробляють до 5 тисяч гривень. Найбільш ходові від польського виробника. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів Микола Красовський із міста Лубни.

"Ніколи не займався продажами. Понад 20 років працював водієм. Тричі на тиждень їздив в Польщу за запчастинами. Місяць тому привіз собі черевики. Але купив пачку оптом, бо так виходило дешевше. Привіз у Лубни потрібний розмір залишив, а решту дружина нафотографувала і виставила в мережу. Довго не могли скласти ціну. Дружина ходила по ринку, прицінювалася. Вирішили на кожній парі зробити націнку у 150 гривень"

Шкіряні черевики Красовські продають за 548 гривень. На ринку ціна на шкіряні черевики українського виробництва від 650 гривень.

"Людям подобається, що черевики з Польщі , вони якісніші за українські. Пік продаж почався на минулому тижні, коли різко похолодало. Люди стали замовляти взуття через інтернет масово. Зараз у день маємо по 40 продажів. Взуття відправляю через Нову пошту. Доставку оплачує покупець. Працюємо вдвох з жінкою"

Каже продажі через інтернет вигідні, бо не потребують ні приміщення ні персоналу.

"Взуття поставляє виробник. Із поляками легко домовитись. Якщо береш велику партію. Я замовив понад 500 пар взуття різного. Привозять його раз на тиждень. Деяких розмірів бракує. Можна дозамовити. Найбільш ходові 43-43 чоловічі черевики. Добре йдуть утеплені кросівки з яскравими шнурками"

Піку продажів Микола очікує протягом двох тижнів.

"За день маю близько 5 тисяч гривень доходу. Не ризикую, бо товар оплачують наперед. Також помітив, що чоловіки активно купують через інтернет, а от жінки ні. Найбільше купують взуття з Києва, Львова, Івано- Франківська, Дніпропетровська."

Зараз ви читаєте новину «На шкіряних черевиках заробляють 100 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути