пʼятниця, 08 липня 2016 14:32

На білоруському кордоні простоюють українські фури і вагони

На білоруському кордоні простоюють українські фури і вагони
intvua.com

Понад 20 машин і 80 вагонів, що везуть з України товари до Казахстану, простоюють на російсько-білоруській ділянці кордону.

Транспорт застряв через введення з 1 липня нових обмежень з боку Росії. Про це заявили в Національній палаті підприємців Республіки Казахстан "Атамекен", пише УНІАН.

"Автомобілі та вагони, які прибули до Смоленська після 30 червня, митні органи Росії розвертають та відправляють назад", - йдеться у повідомленні.

У російській Федеральній митній службі кажуть, що 25 вантажівок уже оформили документи і поїхали у напрямок Казахстану. Щодо вагонів інформації не надали. Росія перевіряє, чи відповідають вантажі ввізним митним зборам, відзначають у службі. Проходять ті, що відповідають нульовим ставкам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна готує дзеркальні санкції для Росії на транзит

Нагадаємо, днями Росія ввела додаткові обмеження транзиту українських товарів своєю територією. Зокрема, обмеження щодо транзиту у Казахстан тепер поширяться і на Киргизстан.

Зараз ви читаєте новину «На білоруському кордоні простоюють українські фури і вагони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути