середа, 06 липня 2016 14:36

Україна готує дзеркальні санкції для Росії на транзит

Україна готує дзеркальні санкції для Росії на транзит

Кабінет міністрів звернувся до Ради національної безпеки і оборони щодо запровадження Росією обмежень на транзит для українських товарів, повідомив прем'єр-міністр Володимир Гройсман під час засідання уряду.

Про це повідомляє УНН.

"Ми на сьогодні як уряд звернулися до Ради національної безпеки і оборони з тим, щоб це питання на РНБО якомога швидше було розглянуто і по ньому було прийняте рішення. Я думаю, що ми, в тому числі, як уряд приймемо ряд рішень, щоб адекватно відреагувати", - наголосив прем'єр-міністр.

Нагадаємо, 5 липня російська сторона затримала на кордоні з Україною 43 фури та 22 вагони, що везуть в Казахстан продукцію українських виробників.

Раніше міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявив, що Україна введе дзеркальні санкції проти РФ на наступний же день після реального запровадження додаткових обмежень на транзит українських товарів з російського боку.

4 липня стало відомо, що Росія ввела додаткові обмеження транзиту українських товарів через свою територію. Зокрема, обмеження щодо транзиту у Казахстан тепер поширяться і на Киргизстан.

Зараз ви читаєте новину «Україна готує дзеркальні санкції для Росії на транзит». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути