вівторок, 04 лютого 2014 14:09

Киянка заробляє 3 тисячі на місяць, здаючи іграшки свого сина напрокат

Киянка заробляє 3 тисячі на місяць, здаючи іграшки свого сина напрокат

Киянка 27-річна Ірина Зеленець здає дитячі гойдалки та іграшки свого сина напрокат. За місяць має близько 3 тис. грн додаткового заробітку. Зізнається, для мами в декреті це великі гроші.

"Усе почалося з гойдалок для мого 6-місячного сина Гліба. Чоловік був у Польщі, привіз партію гойдалок, щоб віддати їх у дитячий магазин. Але щось не вийшло, і десяток гойдалок лишилися у підвалі. Моєму сину гойдалка не дуже сподобалась. Тому вирішила здавати їх напрокат. Доставку чоловік робить власним автомобілем. По Києву вона безкоштовна", - розповіла Зеленець.

Прокат гойдалки обійдеться у 100 грн на місяць. Документів не потрібно. Достатньо внести повну вартість іграшки. Це 300 грн.

"Оплату скидають на банківську картку. Коли повертають річ, вертаю різницю прокату, - пояснює Ірина. - Я сіла в інтернет і стала спілкуватися з мамами. Цікавилися що і за якою ціною вони би брали для своєї дитини в прокат. Склала список найбажаніших речей. Купили їх за оптовою ціною в магазині".

Жінка зауважує: найчастіше в прокат беруть дитячі стільчики, ходунки, столики-стрибунці, автокрісла.

"Зараз найбільша черга на розвиваючого слоника. Йому в рот кидають диск-печиво, а він при цьому співає й танцює, - пояснює. - В магазині такий коштує близько тисячі гривень. Ми здаємо в прокат за 100 гривень на місяць. Популярні також люльки-колиски для немовлят. Вони співають і світяться різноманітними кольорами. При цьому в дитини перед очима крутяться рибки, різноманітні кульки, зайчики й ведмедики. Дитина на них дивиться й засинає".

Часто батьки просять напрокат дорогі іграшки.

"Перед новим роком жінка попросила ляльку, яка пісяє, співає, їсть і ходить. Переглянула, така коштує близько 1300 гривень. Відмовила. Дорогі іграшки невигідно давати у прокат. Добре якщо іграшка окупиться за 2-3 місяці. Єдине виключення робимо для розвиваючих килимків. Вони можуть окупитися за пів року, але майже не ламаються", - підсумувала Зеленець.

Зараз ви читаєте новину «Киянка заробляє 3 тисячі на місяць, здаючи іграшки свого сина напрокат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути