субота, 05 листопада 2016 11:30

Чи вигідно купувати квартири за містом - експерт

Чи вигідно купувати квартири за містом - експерт
fdlx.com

На квартирі у передмісті Києва можна заощадити 10-20%. Про це Gazeta.ua розповів диреткор компанії "Євро-Рейтинг" Григорій Перерва.

"Найбільший вибір нерухомості у столиці. Однак останнім часом частіше покупці звертають увагу на новобудови за містом. На початкових стадіях є об'єкти на 10-20% дешевші за столичні новобудови того ж класу. Це переманює покупців із Києва на квартири в передмісті. Є проекти, де ціна від квартир у Києві відрізняється ледь не вдвічі", - говорить експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-5 найдешевших квартир у Києві

З дешевшими цінами пов'язані й ризики.

"Іноді таке житло не відповідає своєму класу. Часто нижчі ціни пропонуть невеликі забудовники. Різниця в ціні більша за 20% може свідчити про імовірність проблемного будівництва", - говорить Григорій Перерва.

За його словами, найбільше цікавляться квартирами в Ірпіні, Бучі, Софіївській Борщагівці. Менше приваблюють новобудови у Борисполі, Броварах.

Дослідники оцінили, наскільки комфортні новобудови. Новобудови економ-класу перевищують мінімальні вимоги до них, а нерухомість вищого класу не дотягує по рівню комфорту.

Зараз ви читаєте новину «Чи вигідно купувати квартири за містом - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути