понеділок, 15 липня 2013 10:33

Бус можна переобладнати на кафетерій, хімчистку чи лотерейний кіоск

"Хтось переробляє вантажний бус у пасажирський мікроавтобус, а я зі свого зробив пересувну піцерію, - говорить Вадим Король з міста Ірпінь на Київщині. - Друг пропонував відкрити пересувну автокрамницю. Він у Німеччину возить заробітчан, а назад затоварюється побутовою хімією, німецькими кавою і шоколадом. Потім торгує товаром на ринку у Житомирі".

Вадим Іванович півтора року тримає пересувну піцерію. Місце торгівля змінює щомісяця. Їздить по Києву та області.

"Пересувне кафе дає можливість економити на оренді, а також змінювати місце торгів. Це у свою чергу підвищує шанси знайти нових клієнтів і добре заробляти", - розказує Король.

Найчастіше припарковує авто біля станцій метро.

"Найкраще продаж іде в обід. Стаємо біля станцій метро та офісних центрів. Піцу беруть краще, ніж пиріжки і шаурму. Додатково пропонуємо каву, чай і холодні напої".

Раніше займався перевезенням вантажів.

"З вантажоперевезеннями не склалося. Тоді жив у Житомирі. Там цей бізнес не пробував розкручувати тільки ледачий. Перевізників багато, але у їхніх послугах потребують тільки одиниці. У Києві на це більший попит, бо люди часто переїжджають з квартиру на квартиру, возять з собою техніку і меблі".

Києвом їздять кілька пересувних кіосків. Лотерейний кіоск на колесах стоїть біля столичного цирку, бус-хімчистка працює біля метро Оболонь.

"Якщо маєш мікроавтобус, то можеш піти працювати на маршрут водієм або возити весілля. У власників бусів більше можливостей почати власний бізнес", - говорить Артем Усенко. Він відкрив пересувну майстерню з реставрації подушок і пухових покривал.

"Я відкрив хімчистку подушок і покривал. Щодня маю по 5-10 замовлень, - зізнається бізнесмен. - Найчастіше приносять старі подушки. Хтось з великої робить дві малі. Маю від 50 до 90 гривень за замовлення. Їжджу по спальних районах столиці. Там найлегше знайти клієнтів. Товариш відкрив хімчистку одягу. До літа не було відбою від клієнтів, але тепер планує зайнятися торгівлею. Хоче з буса торгувати кавунами, динями і помідорами".

Зараз ви читаєте новину «Бус можна переобладнати на кафетерій, хімчистку чи лотерейний кіоск». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути