середа, 28 вересня 2011 14:15

Банк Коломойського вирішив блокувати платежі МММ

Банк Коломойського вирішив блокувати платежі МММ

Найбільший в Україні ПриватБанк блокуватиме онлайн-платежі учасників "Фінансової соцмережі МММ-2011", діяльність якої має ознаки фінансової піраміди.

Про це повідомлено в прес-релізі банку.

"Платежі за рахунками і картками, відкритим в ПриватБанку для проведення операцій в системі "МММ-2011", будуть ідентифікуватися банком як підозрілі і блокуватися, а подальші операції за такими рахунками і картками будуть проводитися після документального підтвердження власником рахунку правомірності своїх дій", - зазначено в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці вже "клюнули" на новий "МММ"

"Інструменти для онлайн-комерції від ПриватБанку вважаються найбільш просунутими на ринку, тому не дивно, що саме вони були обрані творцями "МММ-2011" для своєї діяльності. Але ці інструменти повинні працювати на зрозумілий і прозорий бізнес.Тому ми змушені блокувати ті платежі, легітимність яких перебуває під питанням", - зазначено в повідомленні.

ПриватБанк також закликав своїх клієнтів утриматися від співпраці з подібними структурами, а колег-банкірів - блокувати такі платежі.

Найбільший в Україні ПриватБанк заснований в 1992 році. Найбільшими акціонерами банку на 1 липня 2011 року були Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов, які володіли по 45% його статутного капіталу.

Зараз ви читаєте новину «Банк Коломойського вирішив блокувати платежі МММ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути