неділя, 08 січня 2017 14:45

"Активний інвестор" PrivateFX визнаний кращим інвестиційним продуктом світу 2016 року

У нинішньому році в проекті брало участь безліч Форекс-брокерів, в тому числі по номінації "Кращий інвестиційний продукт року". Але перемогли тільки найкращі. Для інвесторів, звертає увагу Євген Ольховський, що не стало особливим сюрпризом, що за кращий інвестиційний продукт Кубок отримали представники компанії PrivateFX, автора, котрий не має аналога ніде в світі сервісу "Активний інвестор" з безпрецедентними можливостями одночасно і для інвесторів, і для керуючих, і для трейдерів, які торгують самостійно.

Інвестиційні продукти PrivateFX - вибір інвесторів в 2016 році.

 

Чому інвестори одностайно проголосували за визнання "Активного інвестора" PrivateFX кращим інвестиційним продуктом 2016 року? На це питання надає відповідь канадський експерт, головним лейтмотивом якої є ексклюзивні можливості отримання стабільних і високих доходів. До речі, це ж підтвердили і тест-драйви Академії MasterForex-V ( "Активний інвестор" - прорив в інвестуванні. Проміжні підсумки тест-драйву"), а також інвестиційні результати Клубу інвесторів Академії.

"Біржовий лідер" неодноразово писав про "Активного інвестора" і прибутковості продукту щомісяця. У цьому плані відзначимо, що щомісячний прибуток інвесторів постійно зростає, причому як тих, хто вкладає в поодинокі рахунки, так і тих, хто формує інвестиційні портфелі.

До слова, за підсумками 2015 року ця ж компанія PrivateFX була визнана "Кращим брокером світу - відкриттям 2015 року". Детальніше про це ви можете дізнатися в матеріалі "Форекс-брокер PrivateFX названий головним відкриттям 2015 року".

Зараз ви читаєте новину «"Активний інвестор" PrivateFX визнаний кращим інвестиційним продуктом світу 2016 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути