понеділок, 06 лютого 2017 16:41

Як зміниться курс долара до кінця тижня

Як зміниться курс долара до кінця тижня
112.ua

Нацбанк продав на валютному аукціоні 15,8 млн доларів замість заявлених 30 млн. Рішучість регулятора гасити спалахи попиту на валюту мають заспокоїти ринок. Про це в коментарі Gazeta.ua розповів старший аналітик "Альпарі" Вадим Іосуб.

"Тенденція останніх днів до подорожчання долара не продовжиться. Ринок стабілізується приблизно на нинішніх позначках. Курс долара до гривні досяг тимчасової рівноваги", - говорить Іосуб.

Офіційний і готівкові курси в банках знижувалися на минулому тижні. На міжбанку долар дорожчав з 27,12 грн до 27,28 грн, або на 0,6%. Таким чином, купівля знизилася на 0,4%, а продаж на 0,5%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи вигідно вкладати гроші в золото: думки експертів

"До кінця тижня офіційний курс та долар на міжбанку залишаться в діапазоні 27-27,4 грн. Готівковий долар незначно знизиться до 27,1-27,6 грн", - прогнозують в "Альпарі".

Національний банк України встановив офіційний курс гривні на рівні 27,07 грн за долар. За ніч долар подорожчав на 9 коп. Євро подешевшав на 8 коп. - до 29,08 грн.
Зараз ви читаєте новину «Як зміниться курс долара до кінця тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути