вівторок, 05 квітня 2016 16:23

Як цікаво і недорого мандрувати на травневі свята

Як цікаво і недорого мандрувати на травневі свята
Фото: lowcostavia.com.ua

Традиційно українці в травні мандрують до Львова, Буковелю і Яремче, Ужгороду. У травні туристів цікавлять бліц-тури на 3-4 дні та одноденні тури. Тур Україною коштує не більше 1,5 тис. грн. Про це Gazeta.ua розповіла менеджер туристичної компанії "Світлана Тур" Анна Костиря.

"У травні їдуть подивитися на цвітіння нарцисів на Закарпатті. Такий тур на 3 дні коштує 1633 гривні. Прихильники активного відпочинку шукають гірські тури в Буковель та Яремче, мандрівки велосипедом", – говорить експерт.

Два дні на Шацьких озерах у травні обійдеться близько 1,2 тис. грн разом з проїздом, проживанням, екскурсіями та сніданками. Приблизно стільки ж коштуватиме дводенний тур до Львова.

"Українців у травні цікавлять термальні джерела, відкриття купального сезону на Чорному морі. Щоб скупатися на травневі свята, їдуть до Скадовська та на Шацькі озера", – коментує Анна Костиря.

Читайте також: Навесні найдешевша подорож до Європи обійдеться у 100 євро

Закордон українці на травневі вихідні їдуть переважно до Європи та в Туреччину. Тур на 7 ночей у турецькому п'ятизірковому готелі коштуватиме близько 300 доларів.

"Популярністю в травні користуються європейські бліц-тури. В Європі в цей час гарна погода для екскурсій та прогулянок. Улітку буде спекотніше. Особливість цього сезону - раннє бронювання. Торік тури бронювали в основному за 2 тижня до травневих вихідних. Цього року бронювати почали ще в березні", – кажуть у "Світлана Турі".

На травневі свята номер у готелі коштує на 50% дорожче, аніж зазвичай. Вартість інших послуг залишається незмінною.

Зараз ви читаєте новину «Як цікаво і недорого мандрувати на травневі свята». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути